Annabel Hommel
GZ Psycholoog | IMH Specialist

Waarom OKE Psychologie?
Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in het jonge kind en ouderschap. Tijdens mijn studie aan de Universiteit Utrecht heb ik in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerker en mezelf altijd verdiept in de ontwikkeling van het jonge kind en ouders. Deze doelgroep is mijn hele carrière mijn focus gebleven.

Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben in de specialistische ggz had ik sterk het gevoel dat het anders moest. Ik wil gaan voor laagdrempelige, kortdurende zorg voor ouders en hun jonge kinderen, in een zeer intensieve periode van de opvoeding: ouders worden van een minimens. Het voelt als mijn missie om ouders te helpen bij het prille ouderschap en alles wat daarbij komt kijken.

Het volgen van de opleiding tot infant mental health specialist is dan ook een logisch gevolg geweest van mijn eigen pad.  Vanuit de infant mental health visie doe je dat niet alleen met ouders, maar met ouder en kind. Want hoe lastig het soms ook kan zijn: niets is er sterker dan de band tussen ouder en kind.

Vanuit bovenstaande overtuiging ben ik mijn eigen praktijk OKE Psychologie gestart. Vanuit mijn eigen missie, het is oké dat de roze en blauwe wolken soms ook een beetje grijs zijn.

Annabel Hommel IMH Specialist OKE pscychologie